Wellness & Beauty

Welbevinden is een centraal thema in De Meelfabriek, zowel fysiek als mentaal. Na een lange geschiedenis van noeste arbeid wordt in het Noordelijke silogebouw ruimte gemaakt voor wellness & beauty. Azzurro Wellness zal een groot deel hiervan invullen. Aanvullend kunnen bedrijven zich vestigen als schoonheidsspecialisten, kapsalon, diëtisten, fysiotherapeuten en psychologen. Diverse ruimtes zijn hiervoor nog beschikbaar.

Wellness & beauty, Azzurro Wellness in De Meelfabriek Leiden. Silotoren, Ketelhuis en Schoonmakerij.
Overzicht De Meelfabriek
plattegrond Wellness De Meelfabriek in Leiden, wellness, beauty, Azzurro

AZZURRO

Azzurro Wellness staat voor welbevinden in de breedste zin van het woord. Dit spa en wellness centre  is een ontmoetingsplaats waar plezier in bewegen centraal staat en ook de individuele sporter zich thuis voelt. Kwaliteit van het leven is het begrip dat als een rode draad in Azzurro terug te vinden is. Van zwemmen tot fitness, van RPM tot yoga, maar ook ontspannen bij de open haard met een kop goede koffie, de wellness bezoeken én interessante bijeenkomsten bijwonen. Een uitgebreid aanbod voor leden, maar ook voor hotelgasten.

Azzurro Wellness bestaat reeds in Noordwijk aan Zee. Bezoek alvast hun website om een indruk te krijgen: www.azzurrowellness.nl

DEEL DIT BERICHT MET JE VRIENDEN