Fine Hotels & Suites in silo's bij de Meelfabriek
17 december 2021
Leidsch dagblad
Fine HOTELS & Suites in silo's bij de Meelfabriek

De Meelfabriek heeft een exploitant voor het toekomstige hotel op het terrein. Directeur Corina Waaijer van Fine Hotels & Suites heeft zich aan het Leidse project verbonden.

Ga naar Leidsch Dagblad >>

Ga naar Hospitality Management >>

Bekijk artikel >>

Singeltoren

In een bijzonder, nieuw te bouwen ranke woontoren van 45 meter hoogte, komen 30 appartementen en 2 penthouses, variërend van ca. 104 – 252 m2. Gelegen aan de Oosterkerkstraat, met zicht op de Leidse binnenstad, De Meelfabriek Tuin en Plein.

De Singeltoren zal bestaan uit drie geschakelde torens met verschillende hoogtes, waarmee de diversiteit en compositie van de huidige gebouwen aansluit bij de omgeving. De opdeling in drie volumes geeft de Singeltoren een slanke en elegante uitstraling en zorgt voor een subtiele toevoeging aan de skyline van Leiden.

Overzicht Singeltoren De Meelfabriek
Overview of De Meelfabriek

De ramen lopen van vloer tot het hoge plafond en zorgen voor een grandioos uitzicht over de prachtige stad en de Zijlsingel. Een moderne, strakke detaillering van beton, glas en aluminium geeft de toren een eigen identiteit die zich naadloos voegt bij het industriële karakter van De Meelfabriek.

De fundering is reeds gelegd met de bouw van de ondergelegen parkeerkelder, welke in  september 2018 is gestart. De parkeerkelder met 3 lagen voorziet in de totale parkeerbehoefte van De Meelfabriek en biedt plaats aan ruim 300 auto’s. Zodoende kan het terrein autovrij blijven en ruimte bieden aan tuin, plein en wandelgebied.

Impressie 3 appartementen in de Singeltoren
NEW LAYOUT
Specifications, prices and registration form now available.