Silotoren

Wonen in een van de waanzinnige appartementen van de Silotoren betekent wonen direct aan de Singel en pal naast het Ankerpark, boven Azzurro Wellness en het Art-Centre. Voor wie verbondenheid zoekt met de blauwe en groene aders van Leiden en zich wil omringen met alle luxe van sport, wellness en kunst & cultuur biedt het wonen in de Silotoren een unieke mogelijkheid.

Overzichtsplattegrond De Meelfabriek in Leiden Silotoren
Overzicht De Meelfabriek

Het sport & wellnesscentrum is architecturaal verbonden met het gerestaureerde Ketelhuis en de Schoonmakerij. Dit geldt ook voor de kunst- en cultuurlaag op de vierde etage, die zich over de drie panden zal uitstrekken. In de Silotoren wordt deze etage zelfs verhoogd en krijgt ze een royaal terras om ruimte te bieden aan unieke tentoonstellingen. Hoog daarboven genieten de bewoners in hun appartementen van een droomuitzicht over Leiden.

De appartementen zijn verdeeld over 8 bouwlagen en hebben een oppervlak van circa 50m² en 100 m². De architectuur sluit qua vorm en materialisatie aan bij het stoere en industriële karakter van de monumentale panden op De Meelfabriek en is geïntegreerd met hedendaags en duurzaam wooncomfort.

De Silotoren, een nieuw icoon te midden van monumentale gebouwen, met de eerste verdiepingen Azzurro Wellness, een transparante tussenverdieping voor kunst & cultuur en daarboven 8 bouwlagen voor 23 koopappartementen.

Start bouw 2020 – oplevering 2023

DEEL DIT BERICHT MET JE VRIENDEN
NEW LAYOUT
Specifications, prices and registration form now available.