Silotoren

Wonen in een van de waanzinnige appartementen van de Silotoren betekent wonen direct aan de Singel en pal naast het Ankerpark, boven de City Spa en tegen het Art-Centre. Voor wie verbondenheid zoekt met de blauwe en groene aders van Leiden en zich wil omringen met alle luxe van wellness, kunst & cultuur biedt het wonen in de Silotoren een unieke mogelijkheid.

Overzicht solotoren De Meelfabriek
Overzicht De Meelfabriek

Het wellnesscentrum is gevestigd in de plint van het pand en verbonden met de gerestaureerde Schoonmakerij. Daarboven genieten de bewoners in hun appartementen van een droomuitzicht over Leiden.

De appartementen zijn verdeeld over 12 woonlagen en hebben een oppervlak van circa 50m² en 150m², welke ook te combineren zijn. De architectuur sluit qua vorm en materialisatie aan bij het stoere en industriële karakter van de monumentale panden op De Meelfabriek en is geïntegreerd met hedendaags en duurzaam wooncomfort.

De Silotoren, een nieuw icoon te midden van monumentale gebouwen, met 12 woonlagen waarvan 33 appartementen en 2 penthouses. 

Start bouw 2021 – oplevering 2024

Heeft u interesse om in De Meelfabriek te wonen? Stuur een e-mail naar info@demeelfabriek.nl

Het is mogelijk om twee bouwnummers samen te voegen tot één woning indien u twee bouwnummers wenst te kopen.
De 1e woonlaag start op 9 meter hoogte.

De 1e woonlaag start op 9 meter hoogte.

NEW LAYOUT
Specifications, prices and registration form now available.