Ondernemen

Ondernemen

Op de begane grond van de verschillende gebouwen komen bijzondere shops en workspaces zoals winkeltjes, workshopruimtes en galeries. Deze winkels brengen mensen op de been en zorgen voor levendigheid. Niet de grote franchiseformules, maar verrassende creatieve bedrijfjes die een link hebben met kunst, design, ambacht of duurzaamheid. 

In het Riffellokaal zijn nu al creatieve, duurzame en sociaal ondernemers gevestigd waarbij samenwerken centraal staat. Onder de Singeltoren komt ruimte voor design. Op de begane grond en de eerste etage van het Meelpakhuis zal een mix van cultureel café met boeken, ruimte voor debat en diverse atelier- en winkelruimtes in elkaar overlopen.

Naast ruimte voor winkels, galeries en horeca is er ook kantoorruimte. Nu al zijn diverse innovatieve bedrijven gevestigd in het Directiekantoor, allen met een link naar het duurzame en creatieve karakter van De Meelfabriek.

De exacte invulling moet nog verder vorm krijgen en we staan open voor innovatieve ondernemers om zich hier te vestigen. Interesse om hier deel van uit te gaan maken, neem contact met ons op. Stuur een email naar info@demeelfabriek.nl