Ondernemen

Ondernemen

Op de begane grond van het oude Molengebouw en het Riffellokaal komt er plek voor bijzondere winkeltjes, galeries, open werkruimtes voor kunstenaars, ambachtelijke food aanbod, originele shop-in-shop concepten, noem maar op. De begane grond en de eerste etage van het Meelpakhuis zal een culturele mix van café, boeken, diverse atelier-, winkel- en programmaruimtes in elkaar overlopen. Niet de grote franchiseformules, maar verrassende creatieve bedrijfjes die een link hebben met kunst, design, ambacht of duurzaamheid.

Naast ruimte voor winkels, galeries en horeca komen er in verscheidene gebouwen van De Meelfabriek kantoorruimte beschikbaar voor creatieve  bedrijven. Onder de Singeltoren zullen workspaces gecreëerd worden, net als in de bovenste lagen van de Schoonmakerij.

Nu al zijn diverse innovatieve bedrijven gevestigd in het Directiekantoor, allen met een link naar het duurzame en creatieve karakter van De Meelfabriek. De huidige invulling van het Poortgebouw biedt een inkijkje van het concept ‘samen sterk’, waarbij ondernemers een open werkvloer delen en elkaar versterken.

De exacte invulling moet nog verder vorm krijgen en we staan open voor innovatieve ondernemers om zich hier te vestigen. Interesse om hier deel van uit te gaan maken, neem contact met ons op. Stuur een email naar info@demeelfabriek.nl

NEW LAYOUT
Specifications, prices and registration form now available.