Shops & Workspaces

Langs de smalle, industriële straat onder het Silogebouw en het Molengebouw & Riffellokaal komen bijzondere shops en workspaces zoals winkeltjes, workshopruimtes en galeries. Deze winkels brengen mensen op de been en zorgen voor levendigheid. Niet de grote franchiseformules, maar verrassende creatieve bedrijfjes die een link hebben met kunst, design, ambacht of duurzaamheid. 

Op de begane grond en de eerste etage van het Meelpakhuis zal een mix van cultureel café met boeken, ruimte voor debat en diverse atelier- en winkelruimtes in elkaar overlopen. Onder de Singeltoren zullen workspaces voor dienstverlenende bedrijven gecreëerd worden. En de bovenste lagen van de Schoonmakerij bieden workspaces met link naar welzijn. De huidige invulling van het Poortgebouw biedt een inkijkje van de diversiteit en creativiteit van het toekomstige aanbod. 

De exacte invulling moet nog verder vorm krijgen en we staan open voor innovatieve ondernemers om zich hier te vestigen. Interesse om hier deel van uit te gaan maken, neem contact met ons op. Stuur een email naar: info@demeelfabriek.nl

NEW LAYOUT
Specifications, prices and registration form now available.