MEELPAKHUIS

MEELPAKHUIS

Binnenkort starten we met de 2efase van werkzaamheden op het Meelfabriek terrein. In deze fase zullen oude panden getransformeerd worden en nieuwe panden gebouwd. Deze bieden straks plaats aan onder meer hotel, Spa en Wellness, restaurants, kantoren, bijzondere winkelruimtes, ruimtes voor kunst en cultuur en prachtige lofts!

Het oude industriële gebouw “het Meelpakhuis" wordt ontmanteld tot op de karakteristieke betonconstructie met zogenaamde paddenstoel-kolommen. Deze betonnen kolommen blijven ook in de woning zichtbaar en zijn typerend voor het industriële karakter van de lofts. De gevel wordt rondom vervangen door een glazen façade, waarmee het ritme van de kolommen aan de buitenzijde in beeld komt en waardoor de bewoners een heerlijk lichte woning krijgen met een fenomenaal uitzicht.

In het bestaande gebouw komen 10 tot 12 exclusieve lofts met een gebruiksoppervlak van circa 220 m2. Boven op het huidige gebouw plaatsen we een moderne opbouw van 3 bouwlagen met 4 lofts van circa 220 m2 en 2 penthouses met fenomenale dakterrassen.

De begane grond en eerste verdieping van het Meelpakhuis wordt ingevuld met een inspirerende mix van design, cultuur en horeca.

Heeft u interesse in een loft of penthouse? Stuur een email of vul het contactformulier in.

Klik hier voor het contactformulier >>