Molengebouw en Riffellokaal Leiden

MOLENGEBOUW & RIFFELLOKAAL

De industriële gebouwen "Molengebouw en Riffellokaal" worden omgetoverd tot 25 exquise lofts en twee penthouses, volledig op maat gemaakt. De lofts - vanaf ca. 100 m2 - hebben hoge plafonds, sommigen wel van 5.00 m. Prachtige ruimtes waarin de oude, stalen constructies zichtbaar zijn. Veel licht en ruimte. De ruimtes lenen zich perfect om een eigen indeling te bepalen. Laat je fantasie de vrije loop en bepaal je indeling.

Bovenop de industriële gebouwen komt een moderne opbouw met twee luxe penthouses. Deze penthouses - met oppervlaktes tot ruim 225 m2 - kunt u volledig naar eigen smaak en wens ontwerpen.

Op de begane grond van het oude Molengebouw en het Riffellokaal is plek voor bijzondere winkeltjes en horeca. Niet de grote franchiseformules, maar verrassende,  retailbedrijfjes die iets met kunst, design of ambacht te maken hebben. Zoals een edelsmederij, unieke galeries en natuurlijk de beste espressobar van Leiden. Deze straat - die door haar industriële uitstraling veel weg heeft van een straat in Manhattan - is een belangrijke doorgang in het Singelpark en zal veel bezoekers trekken.

MOLENGEBOUW & RIFFELLOKAAL

  • Ruime stelposten voor keuken, sanitair en tegels
  • Rijksmonument met zeer gunstige fiscale voordelen. De restauratiekosten zijn aftrekbaar van het bruto inkomen. Ook zijn de jaarlijkse onderhoudskosten aftrekbaar. De penthouses (nieuwbouw) kunnen geen gebruik maken van deze gunstige regeling.
  • De panden worden compleet gerestaureerd opgeleverd. De lofts zijn naar eigen wens in te delen. Tevens is het mogelijk meerdere lofts samen te voegen.

    Oplevering 2e helft 2019

 

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren